HCL.HR

Recenzirali smo Scribblenauts Unlimited

Igor Belan 13.03.2013.   •   HCL objave


Tko bi rekao da pisanje može biti ovako zabavno? Odigrali smo nove Scribblenautse na PC-u, pisali kako bi stvarali i uvjerili se da ta neograničenost iz naslova nije tu samo radi marketinga.

Znam što mislite. Pa kako možemo recenzirati ovakve dječje igre, a još nismo objavili Crysis 3 recenziju?! Pa da objasnim. Prije svega, Scribblenautsi nisu samo dječja igra; to je kreativna puzzle avantura poput niti jedne druge – nešto vrlo svježe i kreativno u čemu uživati mogu i stari i mladi. Pogotovo je zanimljiv Unlimited, prvi naslov u Scribblenauts serijalu koji nije “zaključan” na Nintendovu DS liniju handhelda, već je izašao i za PC.

Postoje još i 3DS i Wii U verzije iste igre, ali mi u Europi za sada možemo izabrati “samo” ovu na PC-u. A znate nas – nikad ne propuštamo probati nešto novo i kreativno, čak i ako to znači da će recenzija nečeg manje kreativnog, ali daleko popularnijeg i nabrijanijeg još mrvicu pričekati. Samo pratite link ispod, pročitajte Žarkovo mišljenje o novim Scribblenautsima i razmislite je li to vaša “šalica čaja” ili ipak čekate naš sud o novom Crysisu i ostalim “pucaj, reži i skoči” igrama (stiže uskoro i sve to, bez brige).

RECENZIJA: Scribblenauts: Unlimited

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?