HCL.HR

Redizajniran Ouyin kontroler

Renato Pedišić 25.01.2013.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Povratne informacije koje su tvorci Ouye dobili nakon što su im se javili proizvođači, vlasnici rane verzije konzole, natjerali su ih na sitne, ali značajne promjene u dizajnu Ouyina kontrolera.

Ouyin kontroler doživio je značajne promjene u svojem dizajnu i funkcionalnosti kako bi najbolje odgovarao potrebama svakog igrača koji namjerava u potpunosti uživati u ovoj nadolazećoj Android-baziranoj Kickstarter uspješnici. Povratne informacije koje su pomogle Ouyinom timu da donese ove savršeno racionalne dizajnerske odluke došle su od strane samih proizvođača igara koji su dobili konzolu na testiranje te trenutno proizvode igre koje bi bile kompatibilne s njom.

Prva značajna dizajnerska promjena pretvorila je kružni D-pad u nešto prikladniji oblik križa s ciljem postizanja lakšeg i preciznijeg usmjeravanje tijekom igranja. Osim toga, promijenjen je i materijal kojim su obložene gljive kontrolera te bi sad s dodatnom gumenom oblogom trebale manje kliziti pod prstima. Dodatne promjene su napravljene na polju osjetljivost kontrolerova touchpada, trigger tipke su približene tijelu kontrolera kako bi njima bilo lakše baratati, a osnažen je i poklopac pretinca za baterije.

To su promijene koje je Ouya, odnosno njen kontroler doživio u zadnjem redizajnu, ali do travnja, kada konzola dolazi u trgovine diljem svijeta, ima još vremena te nije isključeno da će i konzola i kontroler doživjeti neka dodatna poboljšanja.

Komentari (5)

  • metalmanijak

    25.01.2013 - 22:16

    pa nije to ni loše, izgleda lijepo

  • Ragnos1997

    26.01.2013 - 12:02

    Nije lose. 🙂

  • mcdado

    26.01.2013 - 14:30

    e znate li možda dali će biti minecraft za ouyu

    • ivan2522000

      @mcdado, 26.01.2013 - 14:52

      Pa oce,ali android verzija

    • mcdado

      @mcdado, 27.01.2013 - 07:53

      ok hvala na odgovoru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?