HCL.HR

Reggie potvrdio – Nintendo 3DS dolazi sljedeće godine

Igor Belan 27.06.2010.   •   4 komentara


Reggie Fils Aime, predsjednik Američkog ogranka Nintenda potvrdio je na setu Jimmy Fallonova Late Night Showa kako Nintendo 3DS izlazi iduće godine.

Reggie Fils Aime navratio je do seta Jimmy Fallonova Late Night Showa i pokazao publici u studiju i gledateljima na TV-u kako će izgledati nove avanture Donkey i Diddy Konga u Wii ekskluzivi Donkey Kong Country Returns. To je ipak manje bitan dio ove vijesti, a ono što je zaista bitno tiče se upravo Nintendo 3DS konzole. Naime nakon skakutanja i razbijanja u novom Donkey Kong naslovu, Reggie je iz sakoa izvadio glavnu atrakciju, Nintendo 3DS i pustio Jimmyu kratki demo 3DS ekskluzivnog Kid Icarusa.

Jimmy je pohvalio 3D efekte, a na njegovo pitanje kada će konzola izaći na tržište, Reggie je uništio Božić gamerima diljem svijeta potvrdivši nedavne glasine i rekavši kako Nintendo 3DS zaista izlazi tek iduće godine (prema nekim informacijama trebali bi uživati u konzolinim 3D efektima već u ožujku 2010.). U nastavku pogledajte video koji prikazuje kako je sve to izgledalo na samom setu Late Night Showa.

Komentari (4)

  • amerX

    27.06.2010 - 20:30

    bezeeee

  • professional player

    28.06.2010 - 13:44

    opće nije ako je 3D bez naočala (što vjerovatno nije) onda je supp

  • Ementaler

    28.06.2010 - 16:14

    Čemo ovaj dio “što vjerojatno nije”. Upravo o tome se i radi, na novom 3DS-u imati ćemo 3D efekte bez ikakvih naočala.

  • movie

    29.06.2010 - 18:07

    da , samo neće biti kao na današnjim tv aparatima s naočalima. Ništa neće iskakati iz ekrana već će slika imati samo dubinu …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?