HCL.HR

Registrirane domene za Mad Max igru

ToxarE 13.04.2013.   •   5 komentara


Warner Bros. prije tri dana registrirao je internetske domene za igru ili igre temeljene po filmskoj franšizi Mad Max, što je još jedna potvrda postojanja virtualnog ‘cestovnog ratnika’.

10. travnja Warner Bros. je podnio zahtjev za registracijom triju internetskih domena namijenjenih, po svemu sudeći, Mad Max videoigri ili videoigrama. Domene u pitanju su: MadMaxGame.com, MadMaxTheGame.com te WorldGoneMadLegendOfMax.com.

Ova posljednja zvuči nam nekako najljepše, no dakako – službene potvrde da se zaista radi o Mad Max videoigri još uvijek nema. Međutim, ovo je najbliže što smo došli potvrdi ili nazivu same igre o kojoj se šuška već pet godina. Posljednje informacije vezale su Mad Max igru uz Avalanche Studios, koji također radi i na trećem dijelu Just Causea, no te glasine nisu potvrđene pa o igri još uvijek ne znamo apsolutno ništa.

Inače, ovo je prvo spominjanje Warner Brosa u čitavoj priči, a kako još nije jasno je li dosadašnja Mad Max igra bila vezana uz nadolazeći film Mad Max: Fury Roads (kojega financira upravo Warner Bros.), postoji mogućnost da je ovdje riječ o nekoj sasvim drugoj Mad Max igri. U bilo kojem slučaju, to bismo trebali saznati uskoro jer nam prijašnja iskustva pokazuju da nakon registriranja domena ne treba proći mnogo vremena dok ne dobijemo službenu najavu.

Komentari (5)

  • adycro

    13.04.2013 - 15:13

    Serijal je pravi klasik i vrh nadam se samo da ce igru raditi po uzoru na prethodne filmove.
    Ako bude na razini kvalitete jednog RAGE a biti ce odlicna igra.

  • Urt_Peasant

    13.04.2013 - 19:39

    vidim kao kombinaciju fallouta, gta, free roam sandbox, vožnja okolo po opustošenim krajevima, priključivanje bandama, borba za benzin i tako.. nadam se tome, ako bude linearna i on-rail radnja onda šteta. kao da je bilo i govora o snimanju 4 djela filma, mozda ima veze i s tom domenom

  • goldfinger

    14.04.2013 - 07:54

    Nadam se samo nečem dobrom,iako prijašnja iskustva pokazuju da igre rađene po filmovima najčešće podbace..Šteta bi bilo jer Max je baš lektira.

  • Lord of Destruction

    14.04.2013 - 21:40

    nadam se da je igri uzor carmageddon

  • Soulforged

    @mixer, 14.04.2013 - 22:11

    Mozda, ali ovdje pricamo o WB produkciji – HINT: Batman Arkham Asylum / City.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?