HCL.HR

Microsoft prozvao Xbox One najprodavanijom konzolom u Americi

Juraj Bevandić 20.10.2016.   •   6 komentara


Microsoft je u novoj reklami svoj Xbox One besramno prozvao najprodavanijom konzolom u Americi iako znaju da to nije u potpunosti istina.

Xbox One najprodavanija konzola

Oni koji prate tržište konzola trenutne generacije, a gotovo je nemoguće izbjeći rasprave o njemu, bit će upoznati s time da se PlayStation 4 regularno prodaje puno bolje nego Xbox One. No, otkako su izašli Xbox One S i PlayStation 4 Slim, to se malčice promijenilo što je Microsoft jedva dočekao.

U novoj reklami Xbox One je prozvan najprodavanijom konzolom u Americi što je istina ako se računaju samo posljednja tri mjeseca. Ovog ljeta se Xbox One S prodavao bolje od Sonyjevih konzola u Americi te u devetom mjesecu čak i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Xbox One S zaista je dobra ponuda i Microsoft voli utrljati Sonyju u lice svaki detalj koji ide u njihovu korist, ali s obzirom da su pravu situaciju objasnili tek sitnim fontom na kraju videa, možda su se ipak ovoga puta pretjerali s agresivnim marketingom.

Odobravate li Microsoftovu marketinšku strategiju? Koju bi ste vi konzolu izabrali da sada kupujete?

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • Toka123

    20.10.2016 - 18:40

    Po cemu je x360 bio bolji od ps3

  • boris 34

    20.10.2016 - 19:04

    eh sad i oni ga pretjerase vise je sony prodo a i bolji igri ima na ps4 nego na xbox one a i da ivanedado po cemu je bolji xbox360 od ps3 uvijek je pobjedivo sony kako god ispalo

  • Dragan[MKD]

    20.10.2016 - 19:55

    Mislim da je XO S puno bolja konzola od PS, ali eto zakasnili su da je bio ovo izdanje na pocetku sa unatrasno napajanje, i manji i 4K Blyray i HDR zajedno sa upscaling na 4K bio bi ubedljivo najprodavaniji, naravno mi tu nemamo 4K telke sa HDR mogucnost, ali opet MS ni ne cilja na sirotinje, a to sto je XO S bolja to stoi eto vidio sam na jedan grcki sajt ponuda za 300 eura sa FIFA 17 sto je posteno prema meni, ali ja sam vise zainteresiran za onu crvenu Gear of Wars Limited Edition sto bi mi fino stoila pored telke, ali iscekujem Skorpio i nadam se da ce biti skuplji malo sa kombinacija Intel + Nvidia umjesto AMD za premium iskustvo.

    • Dragan[MKD]

      @Dragan[MKD], 20.10.2016 - 20:26

      Ma dok ima studija kao Naughty Dog i vlastiti Sony studija, to ce uvijek bit tako, ali kao sto vidis to su vecinom linearne igre i bez obzira na to sto koliko god lijepe bile ako nemas mogucnost da prodas tu igri kao sto ima PS nakon sto odigras druga bi bila prica jer rijetko ko moze da izdvoi 60eura za linearnu igru koja igra max 2-3 dana, eto ja igram i CoD i Fifu ali igram gi cijelu godinu dok ne izace novi dio i onda opet iz pocetka nova Fifa i novi CoD.

  • Kiki23

    21.10.2016 - 06:51

    Ja bi odabrao PlayStation Slim

  • Skyprotokol

    21.10.2016 - 22:19

    Slazem se sa svima ali ja sad odo upalit svoju cetvrticu za lagano zagrijavanje ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?