HCL.HR

Report sa Microsoftove E3 2010 konferencije

Igor Belan 15.06.2010.   •   1 komentara   •   HCL objave


Jučerašnja konferencija Microsofta na E3 2010 sajmu vam je promakla? Nema frke, HCL vam donosi opširan report sa svim informacijama, slikama i trailerima.

“Nakon odlične prošlogodišnje konferencije, gigant pod imenom Microsoft na E3 sajmu 2010. godine nije izazvao izvanserijske ovacije publike. No daleko od toga da svijetlih dijelova sat i pol duge konferencije nije bilo. Što se to točno događalo na zelenkastom podiju posvećenom Xbox 360 platformi, otkrivamo vam u našem reportu.” – uvodni je ovo dio našeg detaljnog E3 2010 reporta sa Microsoftove konferencije koja je otkrila dosta, no ostavila nas u želji za više “hardcore” informacija. Ipak, pri samome početku konferencije dobili smo podsta lijepoga video materijala i ekskluzivnih informacija koje vrijedi provjeriti.

Prvi gameplay Metal Gear Solid: Risinga, suradnja Microsofta i Cryteka na novoj igri imena Kingdoms, Gears of War 3, Fable 3 i naravno – neizbježni Project Natal… pardon – Kinect. Sve smo to detaljno pokrili u našem reportu, zajedno sa slikama sa konferencije te trailerima, stoga kliknite na link ispod i bacite se na čitanje, a kad završite – ne zaboravite ostaviti i koji komentar.

REPORT: Microsoftova E3 2010 konferencija

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?