HCL.HR

Republique dostupan na PC-u u Remastered izdanju

Zoran Žalac 28.02.2015.   •   1 komentara


Epizodna uspješnica iOS i Android platformi od četvrtka je dostupna i na PC platformi. Republique Remastered ujedno je i prva komercijalna igra na Unity 5 pokretaču.

Distopijska triler avantura Republique, kojoj se uvijek mučim pravilno napisati naziv, odnedavno je dostupna za PC platformu na Steam, GOG i Humble Store virtualnim dućanima. Riječ je o prošlogodišnjoj uspješnici za mobilne iOS i Android platforme, koja je u epizodnom formatu dogurala do trećeg od pet planiranih poglavlja.

Verzija za PC nosi oznaku Remastered, što se ponajprije odnosi na poboljšanu grafičku stranu igre. Naime, u mobilnoj verziji igru je pokretao Unity četvrte generacije, dok je Remastered edicija prerađena za Unity 5. Inače, ostat će specifično zabilježena i kao prva komercijalna igra koja koristi najnoviju verziju popularnog enginea.

Više o prebacivanju Republique na novi pokretač možete doznati ovdje, a u nastavku vam prenosimo i promotivni trailer povodom izlaska igre za osobna računala.

Komentari (1)

  • mickolopi

    04.03.2015 - 20:37

    Nisam imao pojma da ima ova igra za Android. Mogli bi ste nas obavijestiti o nekim dobrim igrama za android, bilo bi korisno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?