HCL.HR

Republique kreće s prvom epizodom 19. prosinca

nebel 17.12.2013.   •   0 komentara


Kickstarterom potpomognuta avantura pod nazivom Republique za dva dana stiže na iTunes App Store. Točnije rečeno, tada stiže prva od pet planiranih epizoda igre.

Razvojni tim Camouflaj na Kickstarter stranici za svoju avanturu Republique objavio je detalje o planu izlaska igre. Republique će preuzeti trend mnogih današnjih avanturističkih igara pa će tako izaći u epizodnom formatu kroz pet epizoda u razmaku od 2-3 mjeseca. Svaka epizoda trebala bi sadržavati 2-3 sata gameplaya, što znači sveukupno 10-15 sati za čitavu igru.

Prva tzv. pilot epizoda nosi naziv Exordium i dolazi 19. ovog mjeseca za iOS uređaje na iTunes App Store po cijeni od pet dolara. Oni koji su uložili minimalno 10 dolara u razvoj igre na Kickstarteru dobivaju svih pet epizoda po toj cijeni, uz dodatak obećanih sadržaja.

Inače, studio ističe kako gotovo dvogodišnji rad nije išao samo na izradu jedne epizode već da su različite epizode u različitim fazama izrade, odnosno da je većinski dio posla na njima odrađen pa bismo ih sve trebali zaigrati tijekom 2014.-te, kada se nadamo izlasku igre za PC i Mac.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?