HCL.HR

Resident Evil 6 na vidiku?

Zoran Žalac 02.09.2010.   •   3 komentara


Capcomov Keiji Inafune najavio je najavu Resident Evila 6. Između redaka može se pročitati kako nas ona najvjerojatnije očekuje na ovogodišnjem Tokyo Games Showu.

Nakon što je Resident Evil 5 uz popriličan hype zaključio glavnu priču serijala, nagađanja o novom nastavku postala su dio svakodnevnice. Prvo smo čuli kako novog Resija neće biti još najmanje osam godina, pa kako će Capcom rad na budućim RE naslovima prepustiti stranim timovima. Onda su počela šuškanja o još jednom rebootu serijala, a u konačnici je potvrđeno kako Jun Takeuchi, producent Resident Evila 5, neće voditi razvoj šestog dijela. I onda je uslijedila tišina. I trajala je sve do ovih dana kada se priča o RE6 ponovno se zakuhala.

A vatru je potpalio Capcomov Keiji Inafune u intervjuu za španjolski gaming sajt 3DJuegoes. U dotičnom Inafune izjavljuje da Capcom želi Resident Evil 6 plasirati na tržište što je prije moguće, te da ćemo više o tome čuti uskoro. Iako nam se ovo “što prije to bolje” nimalo ne sviđa, poprilično je jasno da na ovogodišnjem TGS sajmu slijedi najava šestice.

Komentari (3)

  • Figo

    02.09.2010 - 18:12

    Ajmo Resiiiiiii, konačno jedan pravi serijal koji je svakim nastavkom sve bolji, želim im da to sa 6. dijelom ponovo potvrde!

  • Maximum

    02.09.2010 - 19:35

    Nzm ja sam dosta igrao l4d i onda kad se pojavio Re 5 ( davno sam jos Re 4 obrnuo na PS2) nekako mi nije pasala brzina niti sto nemoze da se puca dok se hoda.Al zato Dead Space mi je legao ko kajmak na cevape 😀

  • Lazy

    03.09.2010 - 18:04

    Fan ljuti do IV-ke sam bio…i onda ta petica, uf k vvragu kako mi je loša bila…tol’ko loša da je nisam poslije 4 sata igranja mog’o igrati, a ako će šestica biti isti djir, no thnx.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?