HCL.HR

Resident Evil 7 imat će hrpu dodatnog sadržaja

Zoran Žalac 17.01.2017.   •   11 komentara


Premda nema multiplayer komponentu, Resident Evil 7 će do kraja ove godine biti obogaćen sa sedam epizoda dodatnog sadržaja.

resident-evil-7-najava

Capcom je Resident Evilom 7 napravio sadržajni presedan već s “demo verzijom” koja neće biti uključena u konačnu igru. No, svojevrsnu pomutnju mogao bi napraviti i dodatnim sadržajem koji će većim dijelom biti naplaćivan, ali će biti i besplatnih mrvica.

Mrvicama bi se mogle nazvati kraće epizode, trajnosti slične onoj demo verzije, od kojih je za sada najavljeno sedam komada. Šest ih dolazi uz tzv. season pass za 30 eura, a jedna će biti besplatna za sve kupce igre. Za očekivati je da će se epizode moći kupiti i kao zasebni DLC paketi, ali u tom slučaju bit će upakirani u dva paketa. U prvom paketu nalazit će se epizode zvane Nightmare, Bedroom te Ethan Must Die, dok će se u drugom paketu naći epizode 21, Daughters i Jack’s 55th Birthday.

Kao što se iz naziva može povezati, ovi će dodatni sadržaji imati veze s glavnom radnjom, ali bi ju trebali proširiti, a ne zaključiti. Svi sadržaji trebali bi biti dostupni do kraja 2017. godine. S druge strane, besplatna DLC epizoda zvana “Not a Hero” u planu je za proljeće ove godine i ne bi trebala imati previše poveznica s glavnom pričom.

Komentari (11)

  • baDarmageddoN

    17.01.2017 - 14:28

    Nisam još igrao demo jer čekam neki hardver da dođe pa još ne znam za kupnju- kad će recenzija ove igre? Znam da je Igor 10ak sekundi igrao- jel to znak da je igra strašna ili da je Igor strašljiv? I dal se isplati kupiti jer horori su žanr koji već ohohohoho godina nema niti jednu vrhunsku igru. Vrhunski kao- strašljiv 😛 Npr. P.T. je jedini koji me uspio jako dobro uplašiti ali to je tek demo kojem više ne mogu pristupiti. Ako je ova igra te razine- kupujem.

    • rotkvica45

      @baDarmageddoN, 17.01.2017 - 21:44

      A tebi se Outlast nije svidio? Meni je to jedina dobra igra u zadnjih nekoliko godina.

    • baDarmageddoN

      @rotkvica45, 17.01.2017 - 23:04

      Tako tako… ok je igra ali od prvog feara do danas tek sam PTom zadovoljan. Je da se radi o dva hodnika i tri prostorije ali nekoliko puta sam se dobrano uplašio. Outlast sam kupio i nikada odigrao do kraja jer makar je dobra igra to je nekako više survival nego nešto što bih ja očekivao od horora. Outlast 2 ima puno više potencijala. Dobar uvod, grafika, scenarij, neprijatelji, zvukovi, atmosfera… Njegov demo me impresionirao. Resi ću odigrati sljedeći tjedan ali pogledao sam par sekundi Igorovog gameplaya i ako je njemu atmosfera vila toliko nelagodna u 2D onda očekujem da ću imati interesantnu noć 😀

  • darijoman

    17.01.2017 - 15:04

    Odigrao sam demo. Moram reći da je igra odlična a i strašna. Mislim da bi puni potencijal doživjela sa VR-om ali i dobar surround je od presudne važnosti

  • Cro_echo88

    17.01.2017 - 15:31

    Odigrao sam demo i igra mi se cini dosta solidna…ali izgleda da ce biti nešto na foru wrong turna… Bez povezanica sa prošlim resident evil naslovima i općenito sa tim svijetom…to mi se bas ne sviđa ali definitivno cu igri dati šansu 🙂

    • Zoran Žalac

      @Cro_echo88, 17.01.2017 - 15:38

      U demo verziji se može primijetiti jedna zgodna poveznica s RE svijetom. Osobno mi je drago da ne pretjeruju s time jer je već bio red da prekinu što više veza s prijašnjim radnjama koje su već postale teret za sam serijal.

    • Cro_echo88

      @Zoran Žalac, 17.01.2017 - 15:58

      Slažem se po pitanju toga, da su napravili neku reciklažu ne bi se ni meni svidjelo ali opet nadam se da kad budemo igrali igru da cemo prepoznat o kojem se serijalu radi barem sto se tiče mehanika u igri

  • Mixa

    17.01.2017 - 19:30

    Jedva cekam da izadje! 😀 Igra mi se neki dobar horor, a nadam se da je ovaj Resident Evil bas to.

  • Artyom

    17.01.2017 - 22:23

    Čista pljačka!

    • alen1990

      @Artyom, 18.01.2017 - 12:09

      Baš to, lopovluk obični.

  • Jokerhere

    18.01.2017 - 09:58

    Meni u posljednje vrijeme dobri su bili Outlast i The evil within, djeluje da će ovaj takođe biti dobar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?