HCL.HR

Resident Evil 7 nas ne planira plašiti na Switchu

Juraj Bevandić 23.01.2017.   •   8 komentara


Producent Resident Evila 7 kaže da je Nintendo Switch interesantan hardver s puno mogućnosti, ali njegov tim trenutno nema planova za Resident Evil igre na njemu.

Resident Evil 7 gameplay

Nadamo se da se niste radovali igranju strašnog Resident Evila 7 u pokretu ili na nekom praktičnom mjestu u kući koje nije dnevni boravak ili vaša soba. Ako ipak jeste, onda ćete morati nositi računalo ili televizor sa sobom, jer čini se da Resident Evil neće izaći za Nintendo Switch. A s obzirom kako je producent Masachika Kawata to izjavio, postoji šansa da Switch ne dobije nikakav Resident Evil.

Od svih medija na ovome svijetu s njime je imao prilike razgovarati Express Online, no bez obzira na to što nisu primarno usredotočeni na gaming izvukli su dobre informacije iz Kawate. Očekivano je izrazio interes u potencijal Nintendo Switcha i nazvao ga jedinstvenim hardverom, ali kaže kako njegov “tim trenutno nema planova u vezi Resident Evila” na toj konzoli.

Mi se nadamo ipak da je to samo slučaj Resident Evila 7 koji izlazi prije konzole. Capcom i Nintendo imaju vrlo ugodnu povijest suradnje koju njeguju i uspješnim naslovima na 3DS konzoli, pa bi bilo neobično da se to ne nastavi na Switchu. Također je po mnogima najbolji Resident Evil ikada, legendarna četvorka originalno izašla kao GameCube ekskluziva, pa možda ni cijelom serijalu nije odzvonilo na Nintendovim konzolama.

Komentari (8)

  • black_out

    23.01.2017 - 17:20

    DOA LOL.

  • Mixa

    23.01.2017 - 20:06

    Ocekivano je da nece biti RE7 na Switch-u. Sto se tice drugih igara iz ovog serijala, mislim da ce ipak biti neke, jer kao sto je receno i u tekstu, saradnja izmedju Nintendo-a i Capcom-a predugo traje da bi sada odjedanput bila prekinuta.

  • don5pro

    23.01.2017 - 22:06

    SWITCH je strašan sam po sebi

  • YeYa

    23.01.2017 - 23:40

    Heh kupis konzolu za masne pare sa jednom do dvije dobre ekskluzive te jos nema third party support… Nintendo je poludio 0.0 Naravno da ni Capcom nece izdati re7 za switch jer se ne isplati i preslaba je kozola.

    • Marac Marko

      @YeYa, 24.01.2017 - 00:05

      Misli da se ovdje govori da je Nintndo napravio ono kaj su od njih trazili a ne da su po svojem tupili. Tako da bi moralo biti igri i nema izgovora. Ali vase razmisljanje poslje onog kaj se ovdje pise je sasvim razumljivo. Ovdje je sve jasno, otom potom. Nintendo ce napravit uspjeh i bez vas, balkan mu je mebitan 😉 😛

      According to EA executive Patrick Soderlund, Nintendo involved third party developers and publishers since the beginning of the Switch project.

      Soderlund said that Nintendo’s approach was different with the Switch, with the company allowing third parties to give their input on the console during development.

      “Their approach is quite different from anything they’ve done in the past – they’ve listened to EA, Activision, and other companies since the beginning of the Switch’s development, so we’ve been involved throughout the whole process.”

      He added that he believes the Switch will “put Nintendo at the forefront” again, and that it’s important to EA to do business with Nintendo.

    • Oblakoder

      @Marac Marko, 24.01.2017 - 22:40

      Ok to je svima jasno kao dan ,za uspeh neke konzole totalno je nebitan Balkan ali da je to sve tako sjajno i bajno za Nintendo i da ih ostatak sveta toliko voli ne bi njihova Wii U konzola dizivela ovakavu tragediju.Vreme im je da se opamete i vrate na staze stare slave inace im sledi Sega sudbina 🙂

    • Marac Marko

      @Oblakoder, 25.01.2017 - 16:44

      Si procital ovo iznad, znas EN? Pa svi govore da je Nintendo ovo, ono, zivi u proslosti itd.. ali koliko ja vidim 3. strana je bila u izradi novog ninteno herdvera i oni su jih slusali, znaci da su svi zadovoljni oko izrade Switcha. Pa me zanima kako ce se sad izvlacit ili koja ce se igra igrat, itd.. 😀

    • Oblakoder

      @Marac Marko, 26.01.2017 - 18:50

      Engleski mi nije sjajan ali ga razumem taman onoliko koliko mi treba za igranje igrica 🙂 .Sta da ti kazem ako je to sve tako kao sto kaze Nintendo onda uskoro ocekujemo gomilu igara(mass effect andromeda,Battlefield,Call of Duty,Prey,Cyberpunk 2077 itd…),a ako se to ne desi onda su oni ocigledno prevareni.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?