HCL.HR

Resident Evil Revelations 2 ima precizan datum izlaska

nebel 15.10.2014.   •   1 komentara


Premda Capcom sa svojim Resident Evil Revelationsom 2 još uvijek stoji kod okvirnog datuma izlaska početkom iduće godine, Sonyjev PS Store otkrio nam je kada točno možemo očekivati igru.

Na PlayStationovoj digitalnoj trgovini pojavila se informacija kako nam nadolazeći horor naslov Resident Evil Revelations 2 dolazi 17. veljače – barem u verzijama za PS3 i PS4. To je nešto precizniji datum od okvirnog „početkom godine“, čega se Capcom još uvijek drži i nakon ove objave. A s obzirom da službenog pojašnjenja nema, ostaje nepoznato na što se točno odnosi taj datum.

Naime, poznato je kako će RE Revelations 2 izaći u epizodnom formatu, odnosno u četiri dijela, a zatim kao cijela sezona u pakiranju s dodatnim sadržajima među kojima je i Raid mod. Epizode će koštati 5,99 dolara pojedinačno, a čitava sezona 24,99 dolara. No, nije poznato hoće li 17. veljače na PS Store stići čitava sezona ili tek prva epizoda. U slučaju da je riječ o potonjem scenariju, čitavu sezonu trebali bismo dočekati negdje tijekom ožujka.

Inače, Resident Evil Revelations 2 vraća nam protagonisticu Claire Redfield i uvodi Moiru Burton, s kojom ćemo u paru, kooperativno, nastojati pobjeći iz zatvora koji vrvi čudnim kreaturama – još uvijek nam nije jasno je li riječ o zombijima, mutantima ili pak nečemu sasvim trećem – s Resident Evilom nikada ne znate. Uglavnom, osim na PlayStation platforme, igra stiže još i na PC, te Xbox konzole.

Komentari (1)

  • superdeda2000

    15.10.2014 - 11:29

    Ovim putem pozivam sve zainteresirane za ovu igru da bojkotiramo kupovinu igre u epizodnom formatu i da na taj način developeru dajemo do znanja da podržavamo taj način kupovine igre. Iskustva sa Telltale-om nam govore da takav način nije dobar. Epizode kasne i po nekoliko mjeseci i isporučuju se pune bug-ova. Igru kupite kad bude napravljena do kraja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?