HCL.HR

Resident Evil: Revelations 2 nije uspio sakriti svoje tajne

Zoran Žalac 12.11.2014.   •   1 komentara


Rejting za dobno ograničenje Resident Evil: Revelationsa 2 otkrio nam je kako najavljene junakinje Claire i Moira neće biti jedini igrivi likovi u dotičnom naslovu.

Ironično u ondosu na podnaslov novog Resident Evila, Entertainment Software Rating Board koji se bavi procjenom prigodne dobi za igre otkrio nam je ono o čemu je Capcom do sada šutio. Naime, za Resident Evil: Revelations 2 do sada su bila najavljena dva igriva lika – povratnica Claire Redfield te novopridošla Moira Burton. Međutim, ESRB navodi kako se među likovima nalazi i „otac u potrazi za nestalom kćeri“. S obzirom da vam prezime spomenute Moire zvuči poznato ako ste igrali prijašnje igre iz Resi serijala, znate već o kome je riječ.

Osim ovog otkrivenja, ESRB potvrđuje kako je Revelations 2 nasilna igra te ju je ograničio samo za zrelu (18+) publiku. Navodi se kako krvi ima na sve strane, kako su nekim neprijateljima istaknuti organi, da postoje scene rezanja udova i samoubojstava. Naposljetku, mnogo je i psovki, doduše onih nemaštovitih kao što su „f**k“ i „sh*t“.

Resident Evil: Revelations 2 bit će dostupan epizodno od veljače iduće godine za PC i kućne konzole Sonyja i Microsofta.

Komentari (1)

  • Brko28

    12.11.2014 - 21:10

    e to mi se sviđa. krvi do koljena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?