HCL.HR

Resident Evil: Revelations u trgovinama s neugodnom tiskarskom greškom

Igor Belan 04.02.2012.   •   5 komentara


Resident Evil: Revelations točno je ime nedavno izašle igre za 3DS, a na kutiji su ga skoro pogodili točno napisati. Skoro!

Prije nekoliko dana, kada su recenzentski primjerci stigli nekim stranim recenzentima, na kutiji igre Resident Evil: Revelations upadala je u oči poprilično neugodna tiskarska greška. Srećom, to su samo recenzenti – svi su se malo nasmijali nespretno napisanoj riječi “Revelaitons”, i ignorirali to pod pretpostavkom da će u trgovine stići verzija kutije gdje je ime igre točno napisano. Interesantna činjenica – par kutija s tipfelerom uspjelo se provući i u trgovine.

Sliku koju prilažemo uz vijest uslikao je čitatelj Joystiqa i poslao putem Twittera, a radi se o igrama izloženima u trgovini GameStop. Naš bundle ‘Revelaitonsa’ i Cricle Pad Pro dodatka još nam nije stigao, a iskreno se nadamo da će imati tipfeler kad dođe. Jednom će ta kutija biti vrlo skupa, pazite što kažemo.

Capcom je u službenoj izjavi vezanoj uz ovaj slučaj izjavio kako rade na uklanjanju greške s ‘oštećenih’ kutija te kako će ponuditi zamjenski karton za kutiju svim kupcima koji ga žele.

Komentari (5)

  • Black op

    04.02.2012 - 09:37

    "će ponuditi zamjenski karton za kutiju svim kupcima koji ga žele." LOL

  • Jaime Lannister

    04.02.2012 - 11:57

    jos bolje je imati ovakav primjerak 😀

  • dvuk

    04.02.2012 - 16:31

    i onda se meni neko smije kad ja nest kom na engleskom! ha-ha

  • Shimmy

    04.02.2012 - 16:35

    Baš dok sam počeo čitati članak sam htio reći ono što kasnije piše – to će vrijdtiti jednog dana. Raritet, ne događa se to baš inače, jel

  • SonOfOsiris

    05.02.2012 - 19:33

    hahhaa, bomba

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?