HCL.HR

RETRO DOZA #51 – Dodaci za NES

Renato Pedišić 17.02.2013.   •   1 komentara   •   Retro gaming


Dodaci za NES neiscrpno su vrelo tema za naše Retro doze, a u ovoj ćete upoznati još nekoliko novih i malčice se približiti konačnom broju dodataka za Nintendo Entertainment System. Ako konačan broj uopće postoji.

Hm, koje smo sve dodatke za Nintendo Entertainment System do sad obradili? Spomenuli smo NES Max, NES Advantage, Famicom 3D System, R.O.B.-a, Power Glove i Zapper, ali sa svim navedenim uređajima nismo se nimalo približili konačnom broju dodataka za NES. Ova će Retro doza na brz i bezbolan način napraviti malo veći korak dalje i predstaviti vam neke nove, još neobrađene dodatke, kroz šašavi video najdražeg nam AVGN-a.

U videu će se spomenuti i neki uređaji s kojima ste se kod nas već susreli, kao što su: Zapper, Powe Glove, Max i Advantage, R.O.B.; no tu je i nekolicina novih, poput: Miracle Piano, Power Pad, Speedboard, Konami LaserScope, Roll & Rocker i U-Force.

Više o čitavoj temi reći će vam naš prijatelj James, koji će ukazati na sve vrline i mane spomenutih dodataka u videu koji prilažemo u nastavku.

Za više retro gamerskog sadržaja provjerite naše ostale retro dozice i pridružite nam se u raspravama u retro gaming podforumu.

Komentari (1)

  • ThOr VeLikI

    17.02.2013 - 17:47

    Nintendo forever, bio i ostat če najbolji! 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?