HCL.HR

RETRO DOZA #9 – Angry Video Game Nerd film

Filip Dumančić 02.03.2012.   •   2 komentara   •   Retro gaming


Obično novu retro dozu dobijete četvrtkom (i nedjeljom), ali danas malo mijenjamo raspored. Čuli ste za AVGN-a? No jeste li čuli da čovjek radi svoj dugometražni film o Nerdu?

Jeste li čuli za Angry Video Game Nerda? Svoju retro gamersku internet karijeru je započeo pod imenom James Nintendo Nerd, ali zbog prevencije mogućih sudskih tužbi i činjenice da se počeo baviti i drugim konzolama osim NES-a, promijenio je ime u prvo spomenuto. Do sada je objavio više od stotinu retro videa koji su specifični, u pravom smislu te riječi. Smisao njegovih videa nije recenziranje starih igara već pogled na te igre iz perspektive osobe koja je isfrustrirana težinom istih, lošostima koje su developerima padale na pamet i slično. Uz puno truda i muke koje James ulaže u svoje videe, zabava je zagarantirana, tako da, ako već niste, pregledajte njegov YouTube kanal ili službenu stranicu, gdje ćete moći pregledati nešto svježije sadržaje.

U ovoj retro dozi želimo vam skrenuti pozornost na projekt na kojem James radi već nekoliko godina, a to je pravi veliki Angry Video Game Nerd film. Status razvoja ovog filma možete pratiti na njegovom YouTube kanalu ili cinemassacre.com, a mi ćemo vam proslijediti video u kojem se vidi par lokacija koje će vjerojatno biti mjesta radnje u samom filmu.

Komentari (2)

  • Captain Crash

    02.03.2012 - 12:58

    obozavam tog lika!!!Krepevam od smjeha kad gledam XDXDXD

  • Disc0

    02.03.2012 - 16:09

    Meni je isto super, i on i screwattack ekipa!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?