HCL.HR

Resident Evil Revelations dolazi na Switch uz kontrole pokretom

Zoran Žalac 06.09.2017.   •   0 komentara


Uspješni spin-off glavnog Resident Evil serijala pojavit će se na Switch konzoli, a moći će se igrati i kao u najboljim danima Wii-ja – uz mahanje rukama.

re-revelations-switch

Aktualni Resident Evil 7 možda neće na Switch konzolu, no to ne znači da će Nintendov hibrid ostati bez svoje doze Resija. Na dan 28. 11. ove godine Switch će dobiti kombinirano izdanje dvaju igara Resident Evil Revelationsa. Radi se o dvije sasvim solidne igre, a lijepo je čuti da je Capcom pripremio i neke bonuse za vlasnike Switcha.

Naime, Revelationsi će na Switchu imati mogućnost igranja pomoću kontrola pokretom, ako to budete željeli. Zadnji Resi koji je to imao bio je RE4 u izdanju za Wii. Dakle, pomoću JoyCon kontrolera moći ćete precizno ciljati, a mahanjem po zraku vaši će likovi izvesti napad nožem. Štoviše, isto će biti izvedivo i u kooperativnom modu Revelationsa 2 s jednim JoyConom.

Obje igre sadržavat će sve do sada izdane DLC pakete. Prva igra doći će na SD kartici, no drugu ćete morati skinuti preko interneta, što znači da će vam za to možda trebati dodatne memorije na Switchu. Ako je suditi prema prvim slikama, verzija za Switch trebala bi biti u istom grafičkom rangu kao i verzije za PC, PS4 te XBOX.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?