HCL.HR

Rise of Incarnates je F2P igra tvoraca Tekkena i SoulCalibura

nebel 22.04.2014.   •   1 komentara


Bandai Namco predstavio je svoju novu timsku tabačinu u 3D okruženju, namijenjenu PC platformi i free-to-play modelu igranja.

Bandai Namco (ne, nismo krivo napisali – stvarno su promijenili redoslijed u nazivu) je počevši još od prošle godine veselo prigrlio free-to-play model financiranja igre, lansiravši između ostalih i Ridge Racer Driftopiju, jednu od najpohlepnijih F2P igara na tržištu. Taj model očito im je dobro sjeo jer su za ovu godinu najavili sasvim novi F2P naslov, odnosno IP pod nazivom Rise of Incarnates.

Riječ je o timskoj (2vs2) tabačini u 3D arenama, s likovima koji posjeduju mitske moći i spašavaju svijet na rubu raspada. Ovaj zadnji dio je inače neophodan jer što biste drugo radili da imate mitske moći nego spašavali svijet. Kakogod, borci u igri moći će trčati, skakati, letjeti (otprilike sve što polovica pretilog stanovništva na američkom tržištu ne može) pa će borba biti brza, eksplozivna i vjerojatno ćete morati platiti da biste u njoj pobijedili. Prve predstavljene likove pogledajte u sljedećem traileru.

Rise of Incarnates za sada je najavljen za PC platformu. Datum izlaska još nije poznat, no alpha testiranje trebalo bi krenuti uskoro, a za njega se možete prijaviti na službenoj stranici igre.

Komentari (1)

  • gridy

    22.04.2014 - 16:50

    valja to kaj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?