HCL.HR

Rock Band 4 ipak neće na PC

Zoran Žalac 07.04.2016.   •   2 komentara


Kampanja za dovođenje Rock Banda 4 na PC platformu nije bila uspješna, a razvojni tim Harmonix zaključio je kako PC još uvijek nema dostatnu publiku za ovaj tip igara.

rock-band-4

Rock Band 4 bio je blizu PC platforme. Ekipa iz studija Harmonix imala je dobru namjeru napraviti PC port ove glazbene igre, prvi u čitavom serijalu, te je za to tražila 1,5 milijuna dolara preko crowdfunding kampanje na Figu. Međutim, mjesec dana kasnije prikupili su svega 52% traženih sredstava te je čitava ideja na kraju propala.

U Harmonixu nisu skrivali nezadovoljstvo tim rezultatom, ali su prihvatili poraz i odustali od PC porta obećavši kako će se ubuduće posvetiti verzijama za konzole. Naravno, prikupljenih 800 tisuća dolara pokazalo im je kako nekakvog interesa za Rock Band na PC-u ima, samo što to nije dovoljno brojna publika za koju bi im se isplatilo ulagati novac s obzirom da su nezavisni developer.

Samim time, ova kampanja im je poslužila i za procjenjivanje PC tržišta, što znači da Rock Band ni u budućim izdanjima neće dolaziti na PC platformu osim ako njegov izdavač ne bude poželio suprotno.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Dom3gaming

    07.04.2016 - 20:33

    Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahaahha!!!!!!!!!!!!!!!!! Nisam ni mislio da ce na PC

  • tomohorvat

    08.04.2016 - 08:52

    kakva šteta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?