HCL.HR

Rocket League ovog proljeća dobiva turnire i ostale nove sadržaje

Zoran Žalac 01.02.2018.   •   2 komentara


Developer Rocket Leaguea otkrio je program budućih ažuriranja za igru koja ćemo dočekati u proljeće 2018. godine.

rocket generic league

Rocket League iza sebe ima vrlo uspješnu godinu, a 2018. planira nastaviti u sličnom ritmu s nizom novih sadržaja. Paket sadržaja za proljeće 2018. svakako će obilježiti uvođenje turnira, odnosno Tournaments moda. Testiranje istoga krenut će još ovoga mjeseca, no lansiranje za sve igrače dogodit će se u trećem ili četvrtom mjesecu, otkrili su iz Psyonixa.

U trećem mjesecu također slijedi novi licencirani DLC koji će se plaćati, kao i proljetni event koji još nije otkriven. Igra će dobiti bolje upravljanje predmetima kroz filtriranje, sortiranje i pretraživanje. Predmete ćemo ubuduće moći aktivirati ovisno o tome za koju ekipu igramo (plavi ili narančasti), dobit ćemo opciju isključivanja poruka koliko je vremena ostalo do kraja meča i sl.

Verzija igre za Switch dobit će dva moda izvedbe – performance i quality. U potonjem će se rezolucija igre povisiti na nativnih 1080p kada je konzola spojena na TV, ali će se igra izvoditi u 30 fps-a s nekim dodatnim vizualnim efektima. U performance modu igra će se izvoditi s dinamičnim skaliranjem rezolucije do 900p.

Poslije četvrtog mjeseca igra će dobiti mogućnost stvaranja partyja s igračima na različitim platformama. U planu su nove arene i još nekoliko novih opcija s naglaskom na napredovanje u obliku XP bodova.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • chupacabra1

    01.02.2018 - 15:25

    Odlično, bilo je i vrijeme za turnire, taman je malo dosadio ovakav kompetitivni sistem. Jedva čekam.

  • Robert_zg

    01.02.2018 - 15:37

    Super!!! 😀 …ekipa sa plejke koja hoce tu i tamo nabacit koju partiju rocketa, dodajte me “Trust05713″…samo oni koji prihvacaju zezanciju tijekom igre i koji igraju bez ljutnje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?