HCL.HR

Rockstar obnovio prava na naziv Agent

ToxarE 24.05.2014.   •   5 komentara


Možda se ne sjećate, ali Rockstar je prije nekoliko godina najavio PlayStation 3 ekskluzivu pod nazivom Agent. Iako ona očito nije sprovedena u djelo, čini se kako tvrtka ne odustaje od te igre.

Sada već davne 2007. godine tvorci Grand Theft Auta najavili su kako će za PlayStation 3 konzolu ekskluzivno razviti igru pod nazivom Agent. Kasnije je otkriveno da bi ista trebala biti smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća za vrijeme Hladnog rata. Međutim, osim imena igre i nekoliko neslužbeno distribuiranih materijala, o tzv. Agentu nismo više čuli apsolutno ništa. Prošlog E3 sajma u Sonyju nisu znali reći što je sa šest godina starim projektom za PS3 te su izjavili kako sudbinu te igre zna samo Rockstar.

Rockstar je tada bio u završnim pripremama za izdavanje Grand Theft Auta 5 pa smo svi nekako zaboravili na Agenta. Međutim, čini se kako u tvrtki nisu digli ruke od tog projekta. Naime, ovih dana izdavačka kuća Take-Two Interactive obnovila je prava na korištenje naziva Agent . To, dakako, ne znači nužno da nas očekuje najava igre jer je ista stvar napravljena i prije dvije godine, ali je barem naznaka da se od igre nije odustalo. Uostalom, tko zna – E3 je obično mjesto najvećih iznenađenja u industriji videoigara.

Komentari (5)

  • BROKENN

    24.05.2014 - 18:30

    Ja mislim da ce u ovoj igri glavni protagonist biti neki amerikanac i da ce on špijunirati ruse kako grade neko nuklearno oružje 😀

  • danijel0009

    24.05.2014 - 20:17

    Ma ja mislim da oni tu igru neče još objavit baram 2 godine

  • THEWANTED96

    24.05.2014 - 21:25

    Zvuci predobro i zanimljivo da bi bilo istinito xD

  • manjamax

    25.05.2014 - 08:08

    Jebote, čekam najavu, otkad sam je vidio. Mislim na Rockstarovoj stranici.

  • AnonDogi

    25.05.2014 - 10:24

    Ponovit ću komentar koji sam postavio i na vašu prošlu vijest o ovome: TOOOOO!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?