HCL.HR

Runic prodao preko dva milijuna primjeraka Torchlighta 2

Renato Pedišić 26.07.2013.   •   2 komentara


Runic Games, tvorac Torchlight serijala, objavio je kako se njihova najnovija igra prodala u preko dva milijuna primjeraka, nakon što je prvi milijun dostigla do početka 2013. godine.

Torchlight 2 se prodao u preko dva milijuna primjeraka, objavio je Runic Games putem svojega Twitter računa, premašivši tako inicijalnu prodaju prethodnika za više od milijun prodanih primjeraka.

Ta informacija dodatno je impresivna budući da je originalni Torchlight multiplatformski naslov, dok je Torchlight 2 PC ekskluziva koja se distribuira isključivo digitalno.

Prvi milijun prodanih primjeraka Torchlight 2 je dostigao još u siječnju tekuće godine nakon tri mjeseca prodaje, a ključ nastavka interesa za ovaj naslov leži u tome da je Runic interes za igrom povećao izdavanjem popularnog level editora. Osim toga, sigurni smo da ni nedavno završeni Steam Summer Sale, na kojemu se i ova igra našla na bolesnom popustu, nije odmogao visokim prodajnim rezultatima

Odgovor na pitanje zašto smo mi zavoljeli Torchlight 2 te zašto ga i dan danas preporučujemo svim zaljubljenicima u hack n’ slash RPG-ove, provjerite u našoj tekstualnoj, odnosno video recenziji koju ostavljamo u nastavku.

Komentari (2)

  • rokonja

    26.07.2013 - 19:00

    i sad je pc-i s…nje, sama "piratzacija"; jeee – igre su jeftinije nego za konzole (digitalne verzije).

    • barakokula31

      @rokonja, 28.07.2013 - 16:16

      Čekaj malo…šta si to reka?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?