HCL.HR

Ryse će imati mikrotransakcije

ToxarE 23.08.2013.   •   6 komentara


Igrači koji u multiplayeru nadolazeće Xbox One ekskluzive Ryse budu željeli napredovati brže, moći će to jednostavno kupiti novcem.

Nadolazeća Xbox One ekskluziva pod nazivom Ryse u svojoj će multiplayer komponenti imati model mikrotransakcija, potvrdio je developer. Svaki napredak u MP-u igrači će moći ostvariti prirodno – igranjem, no ukoliko to žele postići brže nego drugi, napredak će jednostavno moći kupiti stvarnim novcem.

„Kada govorimo o sustavu napredovanja u multiplayeru, on se bazira na oklopima. Način na koji dobivate oklope jako je sličan onome u Mass Effectu ili Fifi. Zlato zarađujete samo dok igrate multiplayer i to zlato trošite na booster packove. Oni sadrže nasumične setove opreme. Ovisno o kvaliteti loota koji dobijete, imate mogućnost dobivanja rijetkih ili čestih itema. Jedna od stvari koju smo učinili drugačijom jest da ih možete kupiti in-game valutom i stvarnim novcem. Razlika je u tome što mikrotransakcije možete kombinirati s virtualnim novcem. Primjerice, ako gold pack košta 15 tisuća zlata a vi imate samo 12 500, ostatak možete platiti stvarnim novcem.“ – izjavio je producent igre za vrijeme demonstracije na Gamescomu.

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?