HCL.HR

Saber Interactive najavio God Mode

Renato Pedišić 21.12.2012.   •   1 komentara


Tvorac TimeShifta i Inversiona radi na kooperativnoj pucačini iz trećeg lica koja će 2013. godine izaći za Xbox 360, PlayStation 3 i PC.

Zaboravljeni Will Rock, solidni TimeShift, dobra suradnja na Halo: Combat Evolved Anniversary te strašno loši Inversion, projekti su na kojima je u svojoj devet godina dugoj povijesti radio Saber Interactive. Toj će se mješovitoj postavi raznolikih naslova 2013. godine pridružiti još jedna igra – kooperativna pucačina iz trećeg lica imena God Mode.

Kroz pomalo neuvjerljivu priču o nasljednicima palog boga kojega je Had pretvorio u čovjeka, igrači će preuzeti ulogu jednog od četiri lika te će skupa s trojicom prijatelja prolaziti zamršene labirinte Hada. Likove ćete moći uređivati, oružja unaprjeđivati, okoliš će biti uništiv, a potencijalni igrači mogu očekivati i određenu dozu humora:

“Prva stvar koju radimo je da vam kažemo kako ste umrli. Na pamet nam je palo nekoliko vrlo smiješnih ideja i to će definitivno donijeti dašak dobrog raspoloženja u igru” izjavio je šef studija Matthew Karch.

Valja napomenuti kako igru razvija Old School Games, posebni interni Saberov studio, specijaliziran za download igre, dok je izdavač japanski Atlus. God Mode izlazi na XBLA, PSN i PC u 2013. godini, a podno vijesti možete pogledati i promotivni trailer za igru.

Komentari (1)

  • Domco19

    21.12.2012 - 18:32

    izgleda zanimljivo 😀 podsjeca na SS 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?