HCL.HR

Sada postoji savršeno mjesto za vaše prijedloge za naše nove video komentare

Igor Belan 19.03.2017.   •   HCL objave


Često vas ulovimo da off-topičarite predlažući nam koje igre da “snimamo” kroz naše video komentare, pa smo odlučili otvoriti posebnu forumsku temu samo za takve prijedloge. Što želite vidjeti sljedeće u našoj video sekciji?

hcl-prijedlozi

Ne volimo vidjeti da morate pribjegavati off-topičarenju kada nam želite predložiti da pokrijemo neku igru video komentarom pa smo otvorili posebnu forumsku temu samo za takve prijedloge.

Naći ćete je u ‘HCL portal i forum‘ podforumu, a podarili smo joj i Sticky status što znači da će uvijek biti pri vrhu tog podforuma. Drugim riječima – ne možete je fulati. Osim ako ne znate da postoji, naravno, a upravo zato sam odlučio i napisati ovu vijest – u nadi da će što više vas vidjeti da sada imamo idealno mjesto za takve prijedloge.

Sad kad ta tema postoji, sve vaše komentare koji predlažu da pokrijemo neku igru video komentarom usmjeravat ćemo upravo na tu temu, a nadamo se da ćete s vremenom sami odlaziti upravo tamo bez da vam prvo mi moramo reći nešto u stilu: “Hej stari hvala na prijedlogu, ali ovo su komentari vijesti o novom Avengers filmu, prijedloge za nove videe skupljamo u ovoj forumskoj temi“.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?