HCL.HR

Isprobajte VR i druga čuda tehnologije u specijalnom, novom Samsung dućanu u Zagrebu

sponzorirani članak 08.12.2016.


U petak 09.12. u Zagrebu se otvara specijalno uređen i nadasve ekskluzivan Samsung Experience Store u kojem posjetitelji mogu isprobati virtualnu stvarnost i druga čuda tehnologije uz razne popuste i prigodan poklon dobrodošlice.

samsung-experience-store-arena-zagreb

Sutra, u petak 09.12. otvara se zaista poseban dućan usred Arena Centra u Zagrebu – jedan od samo tri takva u svijetu – Samsung Experience Store Arena. To je najekskluzivniji format Samsungovih dućana koji možete doživjeti, a osim što će vam se tamo povodom otvaranja ponuditi popusti na mnoštvo Samsung proizvoda, moći ćete i premijerno isprobati Samsung Gear S3 pametni sat, kao i virtualnu stvarnost kroz Gear VR 4D iskustvo u specijalnim foteljama.

gear-vr-fotelje

Vrata ove ekskluzivne trgovine svečano se otvaraju 09.12. točno u podne, a osim virtualne stvarnosti i najnovijih Samsungovih uređaja isplati se navratiti i zbog poklona dobrodošlice koji će dobiti posjetitelji. Još ako se odlučite kupiti neki mobitel, tablet, sat ili Gear VR – na poklon ćete dobiti Samsungov brzi punjač za vozilo (Samsung EP-LN915UBEGWW). Samo svratite, razgledajte novi dućan, isprobajte VR i pokupite svoj darak.

Na dan otvaranja novog dućana pa sve do 11.12. biti će dostupni i posebni Galaxy paketi po promotivnim cijenama koji uključuju Samsung Galaxy mobitele i dodatne uređaje, a sve je to moguće platiti na do 36 rata bez kamata.

Kliknite ovdje za više informacija o ovom Samsung Experience dućanu, odnosno da provjerite koje ćete uređaje tamo moći kupiti po posebnom popustu prilikom svečanog otvaranja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?