HCL.HR

Sancta Domenica otvara novi Store i časti popustima na PS4 i druge uređaje

Igor Belan 27.03.2015.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


U subotu navratite do City Centera One East gdje će Sancta Domenica otvoriti moderni novi Store i počastiti sve prve kupce s popustima na popularne uređaje, uključujući PS4.

Evo prilike da ugrabite PS4, neku igru, novi TV ili mobitel jeftinije nego inače. Sancta Domenica nam javlja da ove subote, 28. ožujka, otvaraju moderni novi Store u shopping centru City Center One East u Zagrebu. To je dvanaesta po redu trgovina u rastućem maloprodajnom lancu Sancta Domenice, kompanije koja je nama gamerima inače najpoznatija po tome što su ekskluzivni distributeri PlayStationa na ovim prostorima.

„S novom trgovinom želimo hrvatskim potrošačima predstaviti svoju viziju elektroničkog multi-brand retaila budućnosti, gdje se uživo mogu pogledati i isprobati svi najnoviji i najpoželjniji uređaji globalnih top brandova – na jednom mjestu, uz već prepoznatu, stručnu i ljubaznu uslugu našeg prodajnog osoblja“, izjavio je Goran Janičijević, voditelj maloprodaje u Sancta Domenici.

Što ćete moći vidjeti na otvaranju novog Storea? Evo što kaže objava za novinare:

“Novi Sancta Domenica Store u CCO East će na 200 m2 predstaviti najmoderniji izlog vrhunskih pametnih i 4K televizora, atraktivnih mobilnih uređaja i probranih kućanskih aparata vodećih proizvođača poput Samsunga, Lga, Panasonica, Sonya. Nova trgovina donosi i dosada najveći izlog PlayStation konzola, pribora i igara u RH. Uz spomenute robne marke, u ponudi će se po prvi puta pojaviti i Pioneer audio/video oprema, a među mobitelima možete pronaći i brzorastuće i sve popularnije „kineze“ – Lenovo, Xiaomi, OnePlus, uskrsnule Nokia tj. Microsoft pametne telefone, vodeći brand laptopa – HP, te super-poželjni Apple asortiman.”

Ali najinteresantniji dio vam je vjerojatno popust od 15% na cijeli asortiman koji će povodom otvaranja nove trgovine trajati cijeli vikend, od subote do ponedjeljka. Imajte na umu da ta ponuda vrijedi samo u novoj trgovini u CCO Eastu i samo u navedenom razdobolju.

Takav popust znači da PlayStation 4 konzolu možete kupiti za 2800kn, nove igre poput Battlefield: Hardlinea i mobiteli poput Galaxyja S5 su također na popustu, a i na televizorima možete uštedjeti oko 700kn. Iako je kompletni asortiman na popustu, kliknite ovdje da vidite neke istaknute proizvode.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?