HCL.HR

Sandbox elementi naći će se u Bungievu Destinyju

Renato Pedišić 08.10.2012.   •   2 komentara


Odgovarajući na pisma fanova Bungie je onako usputno odao bitnu informaciju o nadolazećem Destinyju, a ona već sada izgleda interesantno.

Pišite Bungieu jer možda upravo tako saznate nešto više o Destinyju, novom projektu tvoraca Halo serijala, o kojemu smo do sad znali tek toliko da možemo reći da ne znamo ništa. Dobro, već smo nešto i napisali o ovom naslovu, ali to su bile tek suhoparne informacije i goleme cifre koje su malo koga zanimale – ovo je prava stvar.

Upravo preko prije spomenutih pisama svijet je doznao novu i važnu informaciju o Destinyju – igra će sadržavati sandbox elemente, a u tome bi Bungieu trebao pomoći Rockstarov veteran – Danny Bulla, ključan čovjek razvoja Red Dead Redemptiona. Do te informacije došli smo nakon što smo prokopali kroz svu silu Bungievih ljubavnih savjeta, motornih čamaca, najdražih filmova i sličnog, a ona u potpunosti glasi ovako:

“DJ Yella: ‘Što Bungie misli o Rockstar Gamesu i njihovom radu?’
Bungie: ‘Toliko nam se dopao Red Dead Redemption da smo zposlili Dannyja Bullu da nam dođe pomoći u punjenju vašeg novog sandbox svijeta. Do sad je napravio odličan posao, a i još nas nije pokušao vezati za željezničke tračnice'”

Na LinkedInu, društvenoj biznis mreži, piše kako je Bulla s Bungieom već punih godinu i sedam mjeseci, odnosno da radi na Destinyju od travnja 2011. godine. Takvo što već u startu obećava, a želite li provjeriti kako igra izgleda prije ostalih smrtnika uvijek to možete napraviti ako se prijavite za betu te ako ste rođeni pod sretnom zvijezdom.

Destiny, o kojemu za sad znamo jako malo, i dalje treba izaći u jesen 2013. godine, ali o platformama na kojima će se igra pojaviti još uvijek postoje podijeljena mišljenja. Mi ćemo se držati one da će ovaj naslov kao i Halo biti Xbox 360 ekskluziva, ali napominjemo kako izlazak za PC odnosno PS3 nije isključen, a o konzolama nove generacije da i ne govorimo. Više detalja saznat ćete, kao i uvijek, samo ako redovito pratite naš portal.

Komentari (2)

  • leneroth88

    08.10.2012 - 15:16

    Krivo ste kategoriju napisali x)

    • Ementaler

      @leneroth88, 08.10.2012 - 15:31

      Kako znaš? Možda će baš za PS Vitu izać 🙂 Tnx, ispravljeno na multiplatform 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?