HCL.HR

Šareni akcijski platformer Guacamelee 2 stiže nam sljedeće godine

Petra Rukav 31.10.2017.   •   4 komentara


Jedna od prvih igara koje je Sony najavio na Paris Games Weeku jest nastavak Guacamelee, priznatog platformera metroidvanianskog stila.

guacamelee 2

Sony je svoju PlayStation konferencija u Parizu započeo predstavljanjem Guacamelee 2, koji će poslužiti kao nastavak četiri godina starom platformeru metroidvanianskog stila. Na projektu će ponovno raditi DrinkBox Studios, a sama igra smještena je sedam godina nakon događaja iz originalne priče kada protagonistov prijatelj otkrije zlo koje prijeti uništenju čitavog svemira.

Gucamelee 2 svojim šarenim vizualnim stilom i gameplayom veoma podsjeća na prijašnji nastavak, a u traileru priloženom ispod možete vidjeti jednu sposobnost koja vas pretvara u kokoš, a to, naravno, ima svoje prednosti.

Poznato je da će ovaj akcijski platformer stići tek sljedeće godine, ali nije obznanjeno na kojim platformama, osim PlayStationa 4, ćemo spašavati svijet u ulozi Juana Aguacatea.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • GAMEmaher

    31.10.2017 - 11:58

    I da ovo čudo ne može biti i za Vitu već kad rade…svašta

  • deanHR

    31.10.2017 - 12:55

    Još jedna igra koja će ubrzo doći na PS+ besplatno. Ja je čekam 😀

    • GAMEmaher

      @deanHR, 31.10.2017 - 13:16

      Tako i ja čekam… ništa se to ne isplati kupovat. Ps plus na akciji se produži nekih 20% sniženo i miran narednih 12 mjeseci a srećom sve 3 konzole imam pa mi se isplati za povremeno igranje. Za drugo tu je komp 🙂

  • Mixa

    31.10.2017 - 13:16

    Jedva cekam! 🙂 Presao sam jedinicu sa uzivanjem, i to najbolju verziju Guacamelee Super Turbo Championship Edition. 😀 Igra je fantasticna. PS Sto se tice tog pretvaranja u kokosku, i u jedinici je postojala ta mogucnost.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?