HCL.HR

Šarmantni indie naslov Cuphead bit će trilogija

nebel 05.07.2014.   •   1 komentara


Indie naslov koji nam je privukao pozornost na E3 sajmu svojom unikatnom prezentacijom sadržajno će biti podijeljen na tri dijela, otkrio je razvojni tim StudioMDHR.

Jedno od skrivenih iznenađenja prošlog E3 sajma bio je nezavisni naslov Cuphead koji je najavljen kao akcijski 2D platformer/shooter; što smo vam napomenuli i u jednom od naših video speciala. Ono što tada nismo znali, a u međuvremenu smo otkrili, jest to da Cuphead neće biti jedna cjelovita igra.

Naime, developer StudioMDHR zamislio je obračun glavnog lika sa samim vragom kao trilogiju. Doduše, to ne znači nužno tri igre, već jednu bazu i dvije potencijalne ekspanzije koje bi donosile oružja i nove neprijatelje. Razlog tome leži u dosta sporom razvojnom procesu jer se mehanika igre razvija iz onoga što dvočlani developerski tim nacrta.

Za potvrdu tog usporenog procesa stvaranja igre dovoljno je reći kako je Cuphead u razvoju još od 2010. godine, a da je po procjeni developera gotov tek oko 40%, tj. da neće izaći sve do sljedeće godine (u izdanjima za PC i Xbox One).

Komentari (1)

  • Kinaivan

    06.07.2014 - 21:02

    jedva cekam da ovo izade. kupit cu cijelu trilogiju. jel ce bit za pc?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?