HCL.HR

Saw 2: Flesh & Blood dobio datum izlaska

Zoran Žalac 24.08.2010.   •   2 komentara


Virtualna inačica popularnog horor serijala Saw (iliti Slagalica strave) prošle godine nije ostvarila zapaženi rezultat. Međutim, to nije obeshrabrilo Konami, koji u suradnji sa Zombie Studiosom za ovu jesen već sprema nastavak.

Virtualna inačica popularnog horor serijala Saw (iliti Slagalica strave) prošle godine nije ostvarila zapaženi rezultat. Međutim, to nije obeshrabrilo Konami, koji u suradnji sa Zombie Studiosom za ovu jesen već sprema nastavak imena Saw 2: Flesh & Blood. O nekakvoj promjeni gameplay koncepta ovdje je suvišno i raspravljati – dovoljno je reći da nas čekaju još bolesnije zamke / zagonetke, te još krvavija borba za goli život. Priča nove igre trebala bi se odvijati između radnji prvog i drugog filma, a izlazak se pametno poklapa sa sedmim dijelom Saw serijala, prvog koji ulazi u 3D vode. Drugim riječima, igra stiže 19. listopada, na standardne platforme: PC, PS3 te X360.

Komentari (2)

  • Forbs

    25.08.2010 - 07:26

    Ah,nadam se da neče biti opet prosječna i kratka..I koštati kao veliki hitovi koji imaju puno duži gameplay + mp…

  • redhillunited

    25.08.2010 - 07:32

    Ovo sam cekao, zato jer jedini film koji ja pogledam u godini, a da je novi je Slagalica strave, cijelu godinu samo to cekam, igrao sam prvi dio i jedina moja zamjerka je sto je prekratka, nadam se da ce ova biti duza i jos teza!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?