HCL.HR

Sažetak E3 sajma i naša završna misao

Igor Belan 11.06.2012.   •   2 komentara   •   HCL objave


Propustili E3? Nema veze! Imamo sažetak sa svim najbitnijim novostima iz Sonya, Nintenda, Microsofta, EA-a i Ubisofta – sve u jednom specialu s našom završnom misli.

Ako nas niste pratili prošli tjedan, zaista smo išli “all in” s praćenjem upravo završenog E3 sajma. Pratili smo sajam uživo internet magijom, stvorili poseban podforum da sve to možete pratiti i komentirati s nama, a nakon svake konferencije velikih igrača gaming industrije pisali smo i brdo novosti. Samo oni najveći fanovi HCL-a i gaminga općenito mogli su popratiti svu silu vijesti koje smo napisali u tih par dana, a šanse su da su i njima neke bitne objave prošle ispod radara.

Sad kad je E3 iza nas, tradicionalno smo skupili misli na hrpu i pretočili ih u special naslova “Završna misao”. No ovaj put, tom naslovu dodali smo i riječ “sažetak”, a sam tekst koncipirali tako da se u njemu mogu snaći i oni kojima je svo E3 ludilo prošloga tjedna promaklo. Uz opis i kritiku pet najbitnijih E3 prezentacija, nudimo i linkove do naših E3 vijesti o igrama poput Need for Speed: Most Wanted, Crysis 3, Assassin’s Creed 3 i Medal of Honor: Warfighter. Sve to pronaći ćete iza sljdećega linka, a tamo očekujemo i vaše komentare na ovogodišnje izdanje E3-a.

SPECIAL: E3 2012 – sažetak i završna misao

Komentari (2)

  • Flegma

    11.06.2012 - 15:23

    "stvorili poseban podforum da sve to možete pratiti i komentirati s vama". 🙂

    • Ementaler

      @Flegma, 11.06.2012 - 16:17

      🙂 tnx, riješeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?