HCL.HR

Serious Sam 3: BFE sljedeći tjedan dolazi na XBLA

Renato Pedišić 11.10.2012.   •   1 komentara


Hrvatski i svjetski hit imena Serious Sam 3 dolazi na download servis Xbox 360 konzole kako bi i konzolašima pokazao što je prava muška igra.

Malo tko nije čuo za Serious Sama… ma što ja pričam pa doslovno svi koji ovo čitaju su čuli za Serious Sama, hrvatsku perjanicu gaminga i jednog od najmuževnijih likova u videoigrama uopće. E pa upravo najnovija igra ovog muževnog heroja, koju ste na PC-u igrali prošlog studenog, sada stiže na X360, a ime joj je i dalje Serious Sam: BFE. BFE za X360 dolazi na Xbox Live Arcade servis i to po cijeni od 1200 Microsoft Pointsa, dok ćete isti iznos morati izdvojiti ako želite kupiti sve versus multiplayer modove i novi DLC imena Jewel of the Nile koji dolaze u paketu.

Davor Hunski iz Croteama o izlasku ovog izdanja izjavio je sljedeće: “Od dana kada smo uopće najavili Serious Sam: BFE naši su nas fanovi molili da izdamo igru i na XBLA servisu.”

Igra na Xboxu 360 izlazi 17. listopada što je dan nakon izlaska DLC-a Jewel of the Nile na PC-u o kojemu smo ponešto napisali ovdje, a također možete pročitati i našu punu recenziju posljednjeg Ozbiljnog Sama, ili ako vam je draže, pogledati njenu na video verziju na YouTubeu. Ako vas pak zanima kako izdavač Devolver Digital promovira verziju ove igre za Microsoftovu kućnu konzolu, to možete vidjeti u videu koji vam prilažemo podno teksta.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?