HCL.HR

Serious Sam 3 odbacuje djetinjasti izgled

Zoran Žalac 22.07.2009.   •   2 komentara


Croteam se danas izjasnio kako će u nadolazećem trećem dijelu Serious Sam serijala odbaciti dosadašnji zaštitni znak – pomalo djetinjasti izgled.

Croteam se danas izjasnio kako će u nadolazećem trećem dijelu Serious Sam serijala odbaciti dosadašnji zaštitni znak – pomalo djetinjasti izgled, odnosno dizajn kao u crtanim filmovima. „Još uvijek ne možemo otkriti novitete Serious Sama 3. Možemo samo reći da trojka neće odskakati od tradicionalnog SS gameplaya viđenog u prethodnim igrama, ali će izgled u stilu crtanog filma ovaj puta izostati.“ – objasnio je Roman Ribarić iz Croteama. Kako li će Sam izgledati u još ozbiljnijoj verziji, trebali bi saznati narednim mjesecima, kada originalna igra doživi i svoj remake za X360 i PC platforme.

Komentari (2)

  • gta_fan

    26.07.2009 - 14:12

    Steta po tom je prepoznatljiv 🙁

  • statistix

    07.10.2009 - 11:03

    Hvala Bogu! Pardon, Crotamu! Znaci Serious Sam 3 ce se ipak izdavati (je da kasnim 2 mjeseca ali…) i bilo je i vrijeme da se vratimo na stare hard-core neprijatelje is Sama 1st i 2nd encountera: ovi iz SSam 2 su bili cista komedija (u losem smislu) >:( Jeli se zna kad ce igra odprilike bit izdana i sto je s onom vojnom igrom na kojoj je Crotam radio?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?