HCL.HR

Shadow of the Eternals ima slabe izglede za uspjeh

nebel 23.08.2013.   •   1 komentara


Dvanaest sati prije isteka Kickstarter kampanje Shadow of the Eternals nije uspio prikupiti ni polovicu traženog iznosa, zbog čega su mu izgledi za uspjeh jako mali.

Problematični Shadow of the Eternals ni novom Kickstarter kampanjom nije uspio postići zadani cilj. Premda je razvojni tim Precursor Games izjavio kako je na temelju prethodne neuspješne kampanje, koja je bila prekinuta, naučio nešto više o strukturiranju i postavljanju iste, čini se kako to nije imalo koristi za obećavajuću akcijsku avanturu i spiritualnog nasljednika Eternal Darknessa.

Naime, trenutna kampanja za igru traje još svega dvanaest sati, a za razvoj igre prikupljeno je 314 tisuća dolara – od planiranih 750 tisuća. Ukoliko se u zadnji tren ne pojavi neki dobrotvor koji bi spasio igru, to bi moglo značiti da Shadow of the Eternals neće ugledati svjetlo dana. Naravno, takav ishod još nije službeno najavljen, no Precursor Games već je nekoliko puta izjavio kako je za igru ovo jedini način financiranja. Možda se netko od izdavača smiluje i preuzme ju pod svoje okrilje (da, gledamo u tebe Nintendo), no zasad je teško nagađati išta o tome.

Komentari (1)

  • ReflectoR

    24.08.2013 - 13:15

    i sta je sad sa tih 314 hiljada dolara?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?