HCL.HR

Shadow Warrior 2 dobit će nova oružja, misije, likove i postavke težine

Juraj Bevandić 22.10.2016.   •   0 komentara


Iako već ima toliko zabavnih oružja da ih je teško pratiti, Shadow Warrior 2 će ubuduće biti opskrbljivan dodatnim oružjima, ali i misijama, likovima, itemima i postavkama težine.

Shadow Warrior 2 update

Shadow Warrior 2 je spojivši suvremenu tehnologiju i pomalo retro potrebu za klanjem svega što se kreće osvojio hrpu novih fanova. S više od sedamdeset zanimljivih oružja na raspolaganju, nije ni čudo da se gotovo svatko može pronaći u igri, no developeri osjećaju da to nije dovoljno.

Besplatni update za uskoro će ubaciti Nobitsura Kage – katanu iz prve igre koja mora bit kul jer je mač koji ima ime. Ekipa Flying Wild Hoga najavljuje da tu neće stati te će buduća ažuriranja uključivati nove misije, oružja, likove za co-op, postavke težine i iteme.

Patch koji je izašao u petak izgladio je razne problemčiće i uravnotežio igru, ali su već dodane i tri nove razine najviše težine i blago uštimali loot sustav da bude zanimljiviji igračima na višim težinama. Ako vam nije jasno o čemu pričamo, pogledajte naš video u kojem Igor sentimentalno kida beštije katanom.

Opuštate li se u Shadow Warrioru 2? Jeste li i vi slabi na ovakve raskalašene naslove tu i tamo?

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?