HCL.HR

Shaq Fu: A Legend Reborn ne želi titulu najgore borilačke igre u povijesti

Zoran Žalac 05.12.2015.   •   2 komentara


Nasljednik najgore borilačke igre ikada potrudit će se da ne bude potpuni promašaj. A čak ako mu to i ne uspije, Shaq Fu: A Legend Reborn ostat će zapamćen kao najgori najisplativiji projekt.

Godine gospodnje 1994. legendarni NBA košarkaš Shaquille O’Neal imao je vlastitu 2D borilačku igru zvanu Shaq Fu. Ista je ostala zapamćena kao jedna od najgorih igara ikada, a izdao ju je, tko drugi nego Electronic Arts. Shaq Fu je godinama kasnije posao svojevrsni meme, a na temelju toga ukazala se prilika za dodatnu zaradu. Prije dvije godine pokrenuta je IndieGogo kampanja za Shaq Fu: A Legend Reborn, koja je iz nekog razloga bila uspješna.

Konkretne rezultate iste nismo vidjeli pune dvije godine, no na Game Awardsu je prezentiran prvi trailer za igru, a najavio ga je sam Shaquile O’Neal. Iz priloženog trailera teško je prosuditi hoće li nastavak najgore borilačke igre krenuti stopama svog prethodnika, no Shaq se ipak nada da to neće biti takav slučaj.

Kako god, developer Big Deez je za razvoj igre uprihodio više od 450 tisuća dolara, pa koliko god mi raspravljali o pravednosti unutar ove galaksije, činjenica ostaje – Shaq ovoga puta misli ozbiljno, bez obzira što mu je ova igra temeljena na jednoj od najvećih sprdnji u njegovoj karijeri.

Komentari (2)

  • mili1985

    05.12.2015 - 18:06

    Meni osobno je Shaq Fu bila legendarna tučnjava 🙂

  • TheColossus

    05.12.2015 - 18:38

    Ne znam čemu toliko pljuvanje po igri kao najgoroj ikad kad ima hrpa većih smeća. Da je dosta loša u usporedbi s drugima ovog žanra – je, ali da je najgora – ne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?