HCL.HR

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter pretvara nas u legendarnog detektiva sljedeće godine

Igor Belan 20.10.2015.   •   4 komentara


Nova i posljednja igra u Sherlock Holmes serijalu upravo je najavljena, a obećava glavolomke koje će naše detektivske sposobnosti pogurati do maksimuma.

Bigben Interactive i Frogwares upravo su svijetu otkrili novu igru u Sherlock Holmes serijalu.

Nosi naslov Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, a izaći će u proljeće 2016. godine za PC, PS4 i XONE platforme. Bit će to osma igra u serijalu koji je prve korake napravio 2002. godine, a developeri obećavaju napetu akciju uz detektivsko istraživanje što će stvoriti “jedinstveno interaktivno iskustvo”. Da, zasad nemamo puno informacija o igri pa moramo citirati službenu objavu za novinare punu riječi koje zapravo malo znače.

Ista ta objava za novinare kaže kako će svaki slučaj imati nekoliko sumnjivaca, a svaka odluka koju donesete u igri može odvesti priču u novim, neočekivanim i sasvim moguće ubojitim smjerovima.

Najmodernija grafika današnjice oživjeti će ulice Viktorijanskog Londona, kaže ista ona novinarima poslana objava, a neumoljivu logiku gospodina Sherlocka mogle bi poljuljati emocije, obiteljske priče i “okultna osveta”, kažu. Nova igra sadržavat će pet slučajeva za riješiti pri čemu ćemo moći slobodno istraživati velika područja te testirati reflekse u akcijskim sekvencama.

Igra će biti ekskluzivno prikazana za tjedan dana na Paris Games Weeku od 28.10. do 01.11. kada ćemo, pretpostavljam, dobiti i prvi trailer. Za sada su nam poslali samo ova tri screenshota.

Jeste igrali prijašnje Sherlock Holmes igre? Koja vam je ostala u najdražem sjećanju?

Komentari (4)

  • bartul_9

    20.10.2015 - 20:44

    Obvo izgleda predivno, steta sto vjerojatno necu moci pokrenut.Inace ogroman fan Sherlocka !!

    • Vejn

      @bartul_9, 20.10.2015 - 22:22

      Koju graficku imas? Da, stvarno izgleda predivno, barem na ovo drugom i trecem skrinu 🙂 Probaj kupiti ako nista polovan GTX460, pokrenuces ga sigurno i vise od toga a ta karta je danas gotovo pa dzaba 🙂

    • bartul_9

      @bartul_9, 21.10.2015 - 08:24

      Imam laptop, dual core 2,4 ghz, 8 gb ram i 8750m 2 gb grafa.Tesko da cu pokrenit al nadam se jos uvjek da ocu.

  • funky0308

    22.10.2015 - 16:54

    Kombijacija Sherlocka i Assassins creeda bi bila jbna igra.. bas cu probati jednu odigrati..volim takve igre ali volio bih vidjeti upravo ovo što sam rekao gore..malo akcije i brzine bi bilo odlično vidjeti u Sherlocku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?