HCL.HR

Shiness, Divinity: Original Sin i The Technomancer dobili Gamescom trailere

Stjepan Fikter 07.08.2015.   •   6 komentara


Izdavač Focus Home Interactive očito nije stidljiv kada su u pitanju traileri – od početka sajma odaslali su na internet tri trailera za nove RPG naslove.

Kako je Gamescom otvorio vrata za publiku, tako je i Focus Home Interactive pokrenuo svoju marketinšku mašineriju i krenuo s prezentiranjem novih igara.

Prvo je osvanuo trailer za Shiness koji razvija nezavisni studio Enigami. U ovom RPG-u s crtanom grafikom, dočekat će nas interaktivni svijet kojeg ćemo proputovati s pet suputnika i pri tome razvijati njihove vještine bilo da se fokusiraju na fizičke napade ili magiju. Samim time, dočekat će nas po riječima developera “hiperdinamična” borba i hrpa glavnih i sporednih zadataka koji će nam omogućiti da razvijamo likove i njihovu reputaciju.

Zatim, tu je i trailer za našu prošlogodišnju igru godine Divinity: Original Sin, ali ovaj put riječ je o Enhanced Editionu koji uz PC stiže i na konzole. Ova verzija osim što će predstaviti i poboljšanja u gameplayu, također će biti prilagođena za lokalno kooperativno iskustvo koje pružaju konzole.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition zaigrat ćemo ove jeseni.

Znanstveno-fantastični RPG The Technomancer koji će nas odvesti na Crveni planet, također je dobio trailer. Sudeći po viđenome, iduće godine kada igra stigne na PC, PS4 i Xbox One, dočekat će nas ne baš gostoljubivi Mars i antagonist koji bi definitivno trebao promijeniti frizera. Osim toga, za što zabavniji akcijski aspekt igre, pobrinut će se tri borbena stila uz korištenje Technomancer vještina.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    07.08.2015 - 10:20

    Napisali ste technomaster umisto technomancer. Inaće igra sam Mars: War logs, vrhunsku igru, tako da je ovo ka spin off?

    • Ementaler

      @Apocalypse4987, 07.08.2015 - 10:24

      Vidiš stvarno, u naslovu točno u tekstu netočno 🙂 Ispravljeno, tnx.

    • snowblind

      @Apocalypse4987, 07.08.2015 - 10:38

      Ako se ne varam nije riječ o spin-offu, ali je isti developer u pitanju.

    • maxim.x

      @Apocalypse4987, 07.08.2015 - 10:59

      Koliko znam ne vodi se niti kao spin-off, niti nastavak, ali igru radi isti studio i nalazi se u istome settingu kao Mars: War Logs. Vjerujem da ce biti nekih poveznica izmedu dvije igre.

    • Artyom

      @Apocalypse4987, 07.08.2015 - 13:49

      U igri Mars: War Logs postoji rasa naprednih ljudi koju nazivaju Technomanceri.

    • maxim.x

      @Apocalypse4987, 07.08.2015 - 15:17

      Glavni lik je bivsi Technomancer 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?