HCL.HR

Shockvoice dostupan u Hrvatskoj

Igor Belan 30.11.2009.   •   0 komentara


Diabolic servers nudi svim hrvatskim gamerima odličan Shockvoice klijent za još bolju povezanost dok igraju omiljene online igre.

Diabolic Servers je svima nam poznata firma koju poznajete najviše po činjenici da imaju gameservere pozicionirane u Hrvatskoj. Danas je Diabolic sklopio još jednu vrijednu suradnju i to sa proizvođačem programa Shockvoice. Riječ je o klijentu za glasovnu komunikaciju tijekom online igara, koji radi baš kao i poznatiji TeamSpeak ili Ventrilo, no svoj posao radi zauzimajući manje sistemskih resursa od navedenih, a i sami znate koliko je bitno imati što više sistemskih resursa raspoloživih prilikom online igranja. Shockvoice dakle zvuči vrlo obećavajuće, a ukoliko trenutno posjedujete gameserver zakupljen putem Diabolica, možete ga i besplatno testirati u roku od 30 dana. IP Adresa javnog servera je sljedeća: 213.202.104.47:8041, a ukoliko želite saznati više informacija o Shockvoiceu kliknite na sljedeći link.

Shockvoice možete skinuti klikom ovdje, a sve detalje oko ove akcije Diabolic serversa za besplatno testiranje softwarea pogledajte njihovu službenu stranicu diabolic-servers.com.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?