HCL.HR

SickBrick uskoro dobiva svoje fizičko izdanje

Renato Pedišić 18.12.2012.   •   2 komentara


Hrvatski indie proizvođač igara Mladen Bošnjak i naš poznati studio Gamepires uskoro će izdati indie FPS SickBrick u fizičkom obliku i to za tržište dijela bivše Jugoslavije.

Pomno pratimo rad hrvatskog indie proizvođača igara Mladena Bošnjaka pa tako znamo da radi na novoj igri imena Tainted Fate, kao i da je njegov SickBrick izašao na digitalno tržište prije više od godinu dana. Baš kad smo pomislili da smo s tim vijestima sigurni na neko vrijeme, taj nas čovjek iznova iznenađuje, a ovog puta to je učinio s objavom kako upravo godinu star SickBrick uskoro dobiva svoje fizičko izdanje.

Kao što možete vidjeti na naslovnici igrinog pakiranja ako kliknete ovdje, dolazit će u verzijama za PC i Mac, a izdat će ju nitko drugi nego naš Gamepires, studio koji i sam proizvodi igre, među kojima se ističe vrlo dobri Gas Guzzlers: Combat Carnage.

SickBrick će se u svojem fizičkom obliku distribuirati u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, a u povojima su i pregovori s Poljskim izdavačem. Službeni datum izlaska još nam nije poznat.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?