HCL.HR

Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies stiže na iOS i Steam

ToxarE 22.10.2013.   •   0 komentara


Nastavak mobilne avio-strategije legendarnod Sida Meiera osim na iOS uređajima moći će se zaigrati i na PC-u putem Steama. Novi dio igre fokusirat će se na bitke iznad Pacifika.

Prošlog ljeta Sid Meier je PC publici ponudio port mobilne strategije Ace Patrol, a čini se kako je dobra prihvaćenost igre učinila svoje. Naime, 2K Games i Firaxis Games danas su najavili nastavak pod nazivom Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies, a igra je istovremeno najavljena za iOS uređaje te Steam. Cijena nije spominjana, no vjerujemo kako će biti razumna u oba izdanja.

Na Pacific Skiesu, dakako, radi sam Sid Meier, a ovoga puta fokus si je postavio na ratne priče poznatih vojnih pilota i njihove bitke iznad pacifičkog oceana. Igrači će moći upravljati američkim i japanskim letjelicama te sudjelovati u povijesnim bitkama – Pearl Harboru, Midwayu i Guadacanalu. Svi avioni i piloti moći će se sređivati po volji, a nadogradnja vještina i otključavanje manevara u letu vršit će se tijekom kampanje i niza raznovrsnih misija.

O datumu izlaska se nije govorilo, kao ni o mogućnosti da se igra pojavi na Android ili Windows Phone uređajima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?