HCL.HR

Sid Meier’s Ace Patrol stiže na iOS

Renato Pedišić 03.05.2013.   •   0 komentara


Ace Patrol je djelomično besplatna strategija koja stiže na iOS, a potpisuje ju Sid Meier čiji nam angažman obećava kvalitetne strateške elemente i dobru zabavu.

Sid Meier’s Ace Patrol je nova strateška igra za iOS u kojoj ćemo letjeti avionima iz Prvog svjetskog rata i to bez ikakvog plaćanja za preuzimanje igre. Ace Patrol sastoji se od četiri kampanje od kojih je jedino ona britanska u potpunosti besplatna dok se trima ostalima pristupa uz dodatno plaćanje unutar igre. Ostale stvari koje se mogu steći uz plaćanje bit će one standardne, poput novih kozmetičkih dodataka ili dodatnih strateških mogućnosti.

Cjelokupni multiplayer mod igraču nudi 120 različitih singleplayer misija uz mogućnost upravljanja s čak 30 različitih zrakoplova dok će se multiplayer mod (dostupan bez ikakvog dodatnog plaćanja) za dva igrača odvijati na dva različita načina – lokalno ili asinkronizirano s drugim igračima koji posjeduju igru.

Datum izlaska Sid Meier’s Ace Patrol određen je za 9. svibnja tekuće godine, a na koje sve iOS platforme igra dolazi još nije poznato.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?