HCL.HR

Silent Hill: Homecoming cenzuriran za Australiju

Džordž Vulić 26.09.2008.   •   3 komentara


Nadolazeći Silent Hill: Homecoming nije dobio klasifikaciju od strane australskog ureda za film i literaturu, što znači da igra nema dozvolu za prodaju, osim ako se ne modificira prema tamošnjim zakonima.

Nadolazeći Silent Hill: Homecoming nije dobio klasifikaciju od strane australskog ureda za film i literaturu, što znači da igra nema dozvolu za prodaju, osim ako se ne modificira u skladu s tamošnjim zakonima. Kako prenosi The Age, igra je zabranjena zbog ”visoke količine nasilja”. Naravno, novi Silent Hill nije trajno zabranjen, tako da će Double Helix morati cenzurirati ”nasilne” aspekte igre kako bi dobili dopuštenje za prodaju. Ako slučajno niste upoznati, Homecoming je četvrta igra ove godine od koje su australci zatražili cenzuru. Do sada je najpoznatija zabrana bila za Fallout 3, što je rezultiralo cenzurom svih verzija igre. Da vas podsjetimo, Silent Hill: Homecoming izlazi za PC, Xbox 360 i PlayStation 3. Sjevernoamerička verzija igre izlazi 30.9. dok u Europu stiže točno mjesec dana kasnije.

Komentari (3)

  • don luxuz

    26.09.2008 - 14:24

    nebi im htio biti u koži…mislim na australske gamere. what a shame…:((
    Vaš don.

  • LeftY

    26.09.2008 - 14:39

    cant wait 🙂

  • wyzard

    26.09.2008 - 18:57

    pomalo su čudni ti australci: pa bit horora i je da bude nasilan i strašan. nekako ne želim ni znati kakav će taj SH biti nakon cenzure.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?