HCL.HR

Silent Hill: Shattered Memories

Zoran Žalac 15.05.2009.   •   0 komentara


Nakon dužeg nagađanja o mogućoj preradi prve Silent Hill igre za Nintendovu Wii konzolu, konačno smo dočekali i službenu obavijest da je svojevrsni remake zaista u izradi.

Nakon dužeg nagađanja o mogućoj preradi prve Silent Hill igre za Nintendovu Wii konzolu, konačno smo dočekali i službenu obavijest da je svojevrsni remake zaista u izradi. Shattered Memories je dakle novi SH na kojemu radi britanski Climax Studios (SH Origins), a sudeći po najavama Nintendo Power magazina trebala bi to biti potpuno nova i drugačija noćna mora.

Po prvi puta ćemo susresti nelinearno iskustvo u Silent Hill svijetu jer će igra ovisno o našim akcijama i postupcima odrediti kada ćemo upoznati pojedine likove, odnosno kako će se priča razvijati. Za potrebe nelinearnosti uklonjene su granice zaključanih vrata od kojih se tek mali dio mogao otključati, pa tako očekujte da ćete imati priliku zaviriti iza svih vrata unutar igre. Element rješavanja zagonetki oslanjat će se isključivo na specifične Wii kontrole, a fokus će biti postavljen na bježanje od neprijatelja jer developeri žele da se doista osjećamo bespomoćni u najgoroj noćnoj mori. Nintendo Power tvrdi kako u igri neće biti loadinga upravo kako bi to bježanje od neprijatelja pridonijelo novoj razini horor elementa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?