HCL.HR

Silent Hills mogao bi biti VR igra, a dobro se slaže sa Stanley Parableom

nebel 25.08.2014.   •   2 komentara


Većina misterija i zagonetki u interaktivnom teaseru za Silent Hills dobila je svoja rješenja, a neka upućuju na zanimljiva predviđanja. Plus, najveće otkriće od svih – P.T. je zapravo nastavak The Stanley Parablea?

Portal Silent Hill Memories dešifrirao je većinu misterioznih detalja u nedavnoj najavi nove igre Silent Hill serijala koju pripremaju tvorac Metal Geara Hideo Kojima i filmski redatelj Guillermo del Toro. Unatoč tome, ostala nam je jedna ključna misterija – na koje platforme Silent Hills dolazi; jer Kojima nije želio potvrditi stvar koja se obično otkriva po najavi igre.

Nedostatak te informacije fanove je potaknuo na nagađanja i predviđanja, a među zanimljivim teorijama našla se i ona da bi Silent Hills mogao biti igra za uređaje virtualne stvarnosti. Točnije rečeno – Sonyjev Morpheus. Izvorište te teorije nalazi se u jednoj od rečenica gdje se spominju „new toys“ iliti nove igrače. Teorija je, dakako, prilično nategnuta, ali zamislite si kakve bi tek strahote igra mogla ponuditi da ju igrate potpuno odsječeni od okoline.

Bilo kako bilo, otkrivena je i jedna totalno neočekivana stvar. Naime, pokazalo se kako teaser demo za Silent Hills sasvim pogodan za naratora igre The Stanley Parable koju smo nahvalili prošle godine. Kako je to moguće? Provjerite i sami:

Komentari (2)

  • PugynhoAlmeira

    26.08.2014 - 07:59

    cim je izasao trailer na forumu sam komentirao daj boze d ova igra izadje za taj Morpheus da bi to bilo ubojstvo za ljude!! pravi horor dozivljaj i onda vi ovako nesto napisete sad jos vise zelim da ta igra izadje za to!!! prvi cu kupit i te naocale i igru i sve sta je potrebno da mi dusa izgori u mraku!!

    • ShadowIam

      @PugynhoAlmeira, 26.08.2014 - 08:47

      Hahah +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?