HCL.HR

Simsi ne vole razvode i rađaju bebe svake tri sekunde

Zoran Žalac 11.03.2015.   •   2 komentara


Electronic Arts je podijelio neke interesantne statistike o tendencijama i navikama igrača koji igraju The Sims 4. Naravno, statistike potvrđuju da je život u Simsima suprotnost onome u stvarnosti.

Unatoč tome što će se svi fanovi složiti kako su novi Simsi žešće podbacili, Electronic Arts uspio je posložiti interesantnu statistiku o toj igri te ju je upriličio kao infografiku koju prenosimo u nastavku. Da je The Sims 4 itekako igran naslov govori činjenica da su ga igrači od 2. rujna sveukupno igrali 107 milijuna sati iliti 12,205 godina. U to vrijeme stvoreno je preko 32 milijuna likova, a ti su likovi zatim stvorili 5,7 milijuna djece – u prosjeku jednu bebu svake 3 sekunde.

Ostali podaci pokazuju kako je igračima Simsa ljubav važnija od novca. Divna je suprotnost stvarnosti jer se u Simsima rastaje tek 2% parova (naspram 40% brakova u SAD-u), a seks se događa mjesečno četiri puta češće nego kod vjenčanih parova u SAD-u. Naravno, ova statistika uvažava samo podatke iz legalno kupljenih primjeraka igre. Kada bismo im dodali i one iz piratskih verzija, vjerujemo da bi statistika bila još zanimljivija.

Komentari (2)

  • Blackygb005

    11.03.2015 - 15:14

    Past ce serveri od previse radjanja djece ?

  • Virty

    11.03.2015 - 15:40

    Jadni roditelji….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?