HCL.HR

Singleplayer ekspanzija Hearthstonea stiže u srpnju

nebel 28.06.2014.   •   1 komentara


Curse of Naxxramas, kako se naziva singleplayer dodatak popularnom CCG naslovu Hearthstone: Heroes of Warcraft, dolazi tijekom sljedećeg mjeseca.

Community manager iz Blizzarda, čovjek iza nadimka Aratil, na službenim je forumima Battle.neta objavio kada možemo očekivati Curse of Naxxramas, singleplayer ekspanziju za popularni Hearthstone.

“Trenutno ciljamo objaviti Curse of Naxxramas tijekom mjeseca srpnja. Nažalost, ostaje nam još mnogo toga za implementirati i bugova za popraviti pa ostanite uz nas!”, rekao je Aratil u forumskom postu i nastavio:

“Također planiramo otkriti detalje o plaćanju Curse of Naxxramasa sljedeći tjedan na 1. srpanj, pa obratite pozornost i na to.”

Ova singleplayer ekspanzija, koja donosi ukupno 30 potpuno novih karata, najavljena je u travnju, a tada je otkriveno i kako će doći u isto vrijeme na PC, Mac i iPad. Singleplayer kampanja smjestiti će igrače na zastrašujući lebedeći nekropolis pun detalja kakve će prepoznati poznavaoci WoW univerzuma. Tamo će se boriti protiv nemrtvih bossova koristeći vlastite deckove, a cijela kampanja odvijat će se kroz pet “krila”, pri čemu svako predstavlja jedno krilo Naxxramas raid instance u World of Warcraftu. Besplatno ćemo dobiti prvo i zadnje krilo ekspanzije, a ostala će se moći kupiti virtualnim goldom ili pravim novcem.

Komentari (1)

  • karlo1996

    28.06.2014 - 20:44

    Skuplja se gold 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?