HCL.HR

Skejterska igra Session pokušat će nam zamijeniti Skate 4 i novi THPS

Zoran Žalac 17.10.2017.   •   1 komentara


Skate 4 nije na vidiku, a Tonyju Hawku je bolje da se više ne vraća u svijet videoigara. Razvojni tim Creā-ture Studios vjeruje da je vrijeme za novog kralja skejterskih igara.

session-game

Simulacije tenisa i skateboardinga izvisile su u trenutnoj generaciji igara. No, stvari možda idu na bolje, a dokaz za to mogao bi biti Session – novi skejterski projekt koji će pokušati uhvatiti ravnotežu, za početak na PC platformi.

Session je igra ekipe Creā-ture Studios koja će svoju sreću tražiti putem crowdfunding kampanje na Kickstarteru od 14. 11. ove godine. Ako ste zainteresirani za njihov projekt, svakako ga podržite jer poštene skateboarding igre na PC-u nismo imali… ni ne sjećamo se više od kada.

Session ne otkriva mnogo u svom prvom traileru, ali više snimki možete pronaći na developerovom Instagramu. Nama se pak sviđa njihov entuzijazam kad kažu: “Idemo okrenuti novu stranicu za skateboarding videoigre. Nikakvo nadanje neće nam donijeti novu skejtersku igru dok se sami zajedno ne pokrenemo.” I vjerojatno su u pravu – čini se kako EA baš i nije zagrijan za novi nastavak Skate serijala, dok je Activision potrošio svoju licencu za igre Tonyja Hawka.

Komentari (1)

  • Bojko

    17.10.2017 - 21:39

    Fala k**** da se netko pokrenuo po pitanju ovog žanra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?