HCL.HR

Skenirajte preporođeni X Rebirth

ToxarE 08.11.2013.   •   4 komentara


Novi trailer za Egosoftovu svemirsku simulaciju X Rebirth pojašnjava segment istraživanja svemirskog prostranstva koristeći dalekometni skener.

Svemirska simulacija X Rebirth stiže nam 15. ovog mjeseca za PC, pa ako ste zainteresirani za plovidbu nepreglednim svemirskim bespućem svakako se pripremite na skeniranje. Kao što možete vidjeti u novom gameplay videu, razvojni tim Egosoft potrudio se da istraživanje u igri bude što zabavnije i po mogućnosti što dinamičnije, pa X Rebirth tako ima svojevrsnu mini-igru skeniranja objekata u daljini.

Naravno, ovo će biti tek dio iskustva kojega igra obećava. U konačnoj verziji očekuje nas tako istraživanje čitavih gradova (interijera), trgovanje s drugima te neizostavnu borbu na maloj razini i velikom sukobu čitave jedne svemirske flote.

Komentari (4)

  • Emperor Ghaleon

    08.11.2013 - 14:38

    Justamoment! Cijela igra se svodi samo na skeniranje? Ovo mi se čak i čini zanimljivo. Zamračiš prostoriju, pustiš neku laganu opuštajuću glazbu… Moglo bi se ovo igrati.

  • Ivsica

    08.11.2013 - 16:24

    Ma ne, nisi dobro shvatio, ovo je sam jedan od dijelova igre, odnosno prikazuju kako će se odvijati "in space" skeniranje i skupljanje resursa, ostalo ti je napucavanje, trgovanje i third person istraživanje!? 🙂

  • Rogue

    08.11.2013 - 18:10

    pre-order pao davnih dana. ne mogu docekat da krenem igrat.

  • tinchek

    09.11.2013 - 14:07

    ovo ili Star Citizen

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?